Poważnie Włoski: Lawendowy Miód Spice Cake
Przepis na poważnie włoski: ciasto z miodem lawendowym jest gotowe w około 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 642 kalorie. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz miód lawendowy, jogurt, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Ciasto Miodowo-Lawendowe Mille Crêpes, Herbata Lawendowa, cytrynowa i miodowa z Wolds Way Lavender Farm, oraz Tort lawendowy z ciemną czekoladą z lukrem lawendowym dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 48 dolarów.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.