Poważnie Skandynawskie: Wędzony Łosoś Z Paté Z Palmy Kokosowej

Poważnie Skandynawskie: Wędzony Łosoś Z Paté Z Palmy Kokosowej
Poważnie skandynawskie: wędzony łosoś z Paté Sunchoke jest pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 572 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mleka, twarogu, łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasztet Z Łososia Wędzonego, Pasztet Z Łososia Wędzonego, oraz Pasztet Z Łososia Wędzonego I Koperku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obierz kolce słoneczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch JerozolimskiKarczoch Jerozolimski
2
Dodaj do dużego rondla ze śmietaną i mlekiem. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować do miękkości, o 20 protokół. Tymczasem moczyć liście żelatyny w zimnej wodzie, aż zmiękną, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Arkuszoważelatyna Arkuszowa
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Za pomocą blendera ręcznego zmiksuj słoiki, mleko i śmietanę do pożądanego poziomu gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch JerozolimskiKarczoch Jerozolimski
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodać serek śmietankowy i wymieszać z solankami. Doprawić solą i białym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Karczoch JerozolimskiKarczoch Jerozolimski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Wycisnąć wodę z liści żelatyny i dodać do mieszanki opalania i twarogu jeszcze ciepłe. Mieszać do całkowitego rozpuszczenia żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Arkuszoważelatyna Arkuszowa
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Karczoch JerozolimskiKarczoch Jerozolimski
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia 9 przez 13 (mieszanina powinna pochodzić o 1 cal się boki) wyłożone folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Wstawić do lodówki, aż zastygnie, około 3 godzin.
8
Łososia pokroić w cienkie plasterki i paté na kwadraty 1x1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
9
Na schłodzone talerze umieścić od 4 do 5 plastrów wędzonego łososia i od 5 do 7 kwadratów Paté sunchoke wraz z 5 do 6 kawałkami chrupkiego chleba, kilkoma gałązkami koperku i plasterkiem cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś Wędzonyłosoś Wędzony
Chleb ChrupkiChleb Chrupki
Karczoch JerozolimskiKarczoch Jerozolimski
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
10
Skropić oliwą wokół talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Stonestreet Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
2012 Estate Chardonnay zapewnia wyraźny szkielet mineralny wraz z silnym pierwiastkiem cytrusowym. Mandarynka i marmolada wyłaniają się najpierw ze szkła, otwierając się na podniebienie, które kaskadowo przechodzi przez brzoskwinię i ocean spray - wszystko to kończy się zaskakującym chwytem i kwasowością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn