Poważnie Skandynawskie: Wędzony Łosoś Z Paté Z Palmy Kokosowej
Poważnie skandynawskie: wędzony łosoś z Paté Sunchoke jest pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 572 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka mleka, twarogu, łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pasztet Z Łososia Wędzonego, Pasztet Z Łososia Wędzonego, oraz Pasztet Z Łososia Wędzonego I Koperku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj do dużego rondla ze śmietaną i mlekiem. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować do miękkości, o 20 protokół. Tymczasem moczyć liście żelatyny w zimnej wodzie, aż zmiękną, około 5 minut.
Za pomocą blendera ręcznego zmiksuj słoiki, mleko i śmietanę do pożądanego poziomu gładkości.
Dodać serek śmietankowy i wymieszać z solankami. Doprawić solą i białym pieprzem do smaku.
Wycisnąć wodę z liści żelatyny i dodać do mieszanki opalania i twarogu jeszcze ciepłe. Mieszać do całkowitego rozpuszczenia żelatyny.
Wlać mieszaninę do naczynia do pieczenia 9 przez 13 (mieszanina powinna pochodzić o 1 cal się boki) wyłożone folią.
Wstawić do lodówki, aż zastygnie, około 3 godzin.
Łososia pokroić w cienkie plasterki i paté na kwadraty 1x1 cala.
Na schłodzone talerze umieścić od 4 do 5 plastrów wędzonego łososia i od 5 do 7 kwadratów Paté sunchoke wraz z 5 do 6 kawałkami chrupkiego chleba, kilkoma gałązkami koperku i plasterkiem cytryny.
Skropić oliwą wokół talerza.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Stonestreet Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.
![Stonestreet Estate Chardonnay]()
Stonestreet Estate Chardonnay
2012 Estate Chardonnay zapewnia wyraźny szkielet mineralny wraz z silnym pierwiastkiem cytrusowym. Mandarynka i marmolada wyłaniają się najpierw ze szkła, otwierając się na podniebienie, które kaskadowo przechodzi przez brzoskwinię i ocean spray - wszystko to kończy się zaskakującym chwytem i kwasowością.