Poważne sałatki: ciepła sałatka ziemniaczana Patricii Wells z kaparami, szalotkami i miętą

Poważne sałatki: ciepła sałatka ziemniaczana Patricii Wells z kaparami, szalotkami i miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj poważne sałatki: Patricia Wells ciepła sałatka ziemniaczana z kaparami, szalotki & mięta spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 94 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 165 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz kapary w occie, koszerną sól i pieprz, sok z jednej cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Chrupiąca sałatka ze szparagów i groszku śnieżnego Patricii Wells, Sałatka Cobb Patricii Wells: Góra Lodowa, pomidor, awokado, boczek i ser pleśniowy, oraz Carpaccio z cukinii Patricii Wells z awokado, pistacjami i olejem pistacjowym.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę na wolnym ogniu na dnie dużego rondla wyposażonego w kosz parowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Umieść ziemniaki na stojaku na parze nad gotującą się wodą, przykryj i gotuj na parze, aż do ugotowania, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
3
W międzyczasie połącz sok z cytryny i musztardę w dużej misce i ubijaj, aby połączyć. Powoli skropić oliwą, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Dodaj szalotki i kapary, i wrzucić do blend. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
5
Gdy ziemniaki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, ale nadal ciepłe, pokroić w poprzek na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
6
Dodaj do dressingu i wrzucić do płaszcza.
7
Dodać miętę i ponownie wrzucić. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn