Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem
Parmezan rozbite ziemniaki może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,73 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, pół na pół, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem, Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem, oraz Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem.
Instrukcje
Umieść ziemniaki i 1 łyżkę soli w rondlu 4-litrowym i dodaj zimną wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i gotować pod przykryciem przez 25 do 35 minut, aż do całkowitego miękkości.
W małym rondlu podgrzej pół na pół i posmaruj masłem.
Włóż ziemniaki do miski miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek i wymieszaj ziemniaki na kilka sekund z małą prędkością, aby je rozbić. Powoli dodaj gorącą śmietanę i masło do ziemniaków, mieszając na najniższej prędkości (ostatnią ćwiartkę śmietany należy złożyć ręcznie). Złóż śmietanę, parmezan, pozostałą sól i pieprz; smak do przyprawiania i podawać natychmiast. Jeśli ziemniaki są zbyt grube, dodaj więcej gorącej śmietany i masła.