Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem

Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem
Parmezan rozbite ziemniaki może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 1,73 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 7G białka, oraz 21 g tłuszczu. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, pół na pół, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem, Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem, oraz Potłuczone Ziemniaki Z Parmezanem.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki i 1 łyżkę soli w rondlu 4-litrowym i dodaj zimną wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i gotować pod przykryciem przez 25 do 35 minut, aż do całkowitego miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Drenaż.
3
W małym rondlu podgrzej pół na pół i posmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Włóż ziemniaki do miski miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek i wymieszaj ziemniaki na kilka sekund z małą prędkością, aby je rozbić. Powoli dodaj gorącą śmietanę i masło do ziemniaków, mieszając na najniższej prędkości (ostatnią ćwiartkę śmietany należy złożyć ręcznie). Złóż śmietanę, parmezan, pozostałą sól i pieprz; smak do przyprawiania i podawać natychmiast. Jeśli ziemniaki są zbyt grube, dodaj więcej gorącej śmietany i masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn