Potrójnie Puree Warzywne
Potrójne puree warzywne może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś masło, marchew, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Puree Z Warzyw Korzeniowych, Rozmaryn Puree Z Warzyw Korzeniowych, oraz Kremowe Puree Z Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Warzywa umieścić w dużym rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 10-15 minut lub aż bardzo miękkie.
Warzywa odcedzić i przelać do miski. Rozgnieść warzywa i dodać masło, sól i pieprz; ubić, aż będą gładkie i puszyste.