Potrójne Ciasto Truskawkowe
Potrójne ciasto truskawkowe wymaga ok. 3 godziny i 5 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 195 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz galaretkę, truskawki, bitą polewę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Tort Truskawkowy Trzypiętrowy, Potrójny Deser Truskawkowy, oraz Potrójne Truskawkowe No-Drip Pops.
Instrukcje
Przygotuj ciasto zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Piec zgodnie z zaleceniami na patelni 9x13 cali. Pozostawić do ostygnięcia.
Przygotuj żelatynę truskawkową zgodnie z instrukcją opakowania, używając 4 szklanek wody.
Zalać schłodzone ciasto, pozostając w postaci płynnej; ciasto wchłonie go. Schłodzić w lodówce przez 2 godziny, lub aż żelatyna jest ustawiona.
Rozłóż ubitą polewę na cieście i polej pokrojonymi truskawkami.