Potrójna Kanapka Z Wieprzowiną
Potrójna wieprzowina Club Sandwich może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.59 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 728 kalorii, 36g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka soli koszernej, ocet jabłkowy, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to The BEST Triple Decker Club Sandwich, Potrójna Chipotle Club Sandwich, oraz Speedy Triple-Decker Club.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż stojaki, aby podzielić piekarnik na trzecie.Ułóż kawałki boczku w jednej warstwie na 2 blachach do pieczenia.
Piec przez 10 minut. Obracać Patelnie między stojakami piekarnika i kontynuować pieczenie, aż boczek jest chrupiące i brązowy, o 5 do 10 protokół więcej.
Przenieść kawałki boczku na duży papierowy talerz wyłożony ręcznikiem, umieszczając dodatkowe papierowe ręczniki między każdą warstwą boczku. Ostrożnie wlej tłuszcz z boczku z blach do żaroodpornej miarki-potrzebujesz 2/3 szklanki. (Jeśli nie masz wystarczającej ilości tłuszczu z boczku, dodaj olej roślinny w razie potrzeby.) Wyrzucić nadmiar tłuszczu z boczku.
Niech odmierzony tłuszcz boczku ostygnie przez 15 minut.
Umieść żółtka, ocet i musztardę w średniej misce i ubijaj, aż się połączą. Podczas ciągłego ubijania bardzo powoli dodawać cienki strumień tłuszczu z boczku lub mieszaniny tłuszczu z oleju z boczku, aż do całkowitego włączenia, a mieszanina jest zagęszczona i kremowa.
Dodać sól i pieprz i ubijać do połączenia; zestaw aside.To montaż: zwiększyć temperaturę piekarnika do pieczenia i zachować stojak w górnej trzeciej części piekarnika.Połówki, rdzeń, i pokroić jabłko na 1/8-cala grubości plastry.
Umieść plastry w średniej misce, skropić octem i wrzucić do płaszcza.
Umieść 6 kromek chleba w jednej warstwie na czystej blasze do pieczenia. Tosty w piekarniku, przewracając raz, aż lekko rumiane, o 1 minutę na stronę.
Przenieść na powierzchnię roboczą i powtórzyć z pozostałymi kromkami chleba.
Na każdej kromce chleba rozprowadzić 1 łyżkę majonezu boczkowego. Równo podzielić wszystkie plastry jabłka między 4 kromki chleba. Jabłka udekorować szynką i kolejną kromką chleba. Wierzch z zarezerwowanych plasterków boczku i zakończyć z pozostałych 4 kromki chleba, majonez-strona w dół. Każdą kanapkę pokroić w ćwiartki i podawać.