Potrawka z kurczaka z natką pietruszki i pieczarkami Kurkowymi
Frytki z kurczaka z pietruszką i pieczarkami Kurkowymi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 821 kalorii, 41g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Na 7,78 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jeśli masz pory, wino, korzenie pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jajko z wolnego wybiegu, możesz śledzić to danie główne z Panierowane " Karmazyn z krewetkami, koprem włoskim i sałatką pomarańczową jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Potrawka z kurczaka z natką pietruszki i pieczarkami Kurkowymi, Zapiekane Szparagi I Kurki Fricassée, oraz Frytki z kurczaka i karczocha z grzybami morelowymi.
Instrukcje
1
Kurczaka przyprawić 1 łyżeczką. sól i 1/2 łyżeczki. pepper. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Rozpuścić 1/2 szklanki masła w szerokim 6-qt. garnek lub owal 9-na 14-in. holenderski piec na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Dodać pory i gotować, mieszając, 1 minutę. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować pory, aż topnieją miękkie, 10 do 15 minut. Łyżką szczelinową przełożyć pory do miski. Zwiększyć ciepło pod garnkiem do średniej-wysokiej. Brązowy kurczak w jednej warstwie, obracając się raz, w sumie 10 do 14 minut.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Przełożyć kurczaka na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
5
Mąkę wymieszać z tłuszczem w garnku i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Dodaj wino, 1/2 szklanki bulionu, pory, gałązki pietruszki, czosnek, cukier i korzenie pietruszki. Przykryć i doprowadzić do dusić na dużym ogniu; następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż korzenie pietruszki są ledwo miękkie, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Kawałki kurczaka do cieczy; dodać więcej bulionu w razie potrzeby, aby pokryć. Dusić, pod przykryciem, aż korzenie pietruszki będą miękkie i kurczak zostanie ugotowany, 15 minut na białe mięso (przenieść na talerz jak zrobiono) i 20 minut na ciemne. Wróć do trawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki Cannelloni
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Tymczasem na dużej patelni na średnim ogniu gotujemy grzyby z pozostałymi 2 łyżkami. masło, 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pieprz, często mieszając, do miękkości i rumiane, 12 do 18 protokół.
Korzenie kurczaka i pietruszki przełożyć łyżką szczelinową na ciepły talerz. Przykryć folią. Odrzuć gałązki pietruszki z płynu w garnku. Gotuj płyn na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 2 filiżanek, 4 do 7 minut. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Łyżka trochę duszonego płynu do mieszaniny żółtka jaja, dobrze wymieszać, a następnie wymieszać mieszaninę do płynu w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany Grzybów
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
13
Podgrzać (ale nie gotować), mieszając, aż sos będzie wystarczająco gęsty, aby pokryć łyżkę, 3 do 4 minut.