Potrawa Z Kapusty Czeskiej

Potrawa Z Kapusty Czeskiej
Potrawa z kapusty Czeskiej wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Ten przepis służy 10. Dobrze sprawdza się jako przystawka do kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kapusta Przystawka, Danie główne Colcannon (Kapusta, Ziemniaki i kiełbaski), oraz Boczek Burger Kapusta Stir Fry Patelnia Dish.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Kapustę blanszować krótko we wrzącej wodzie, natychmiast wyjąć i odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Na dużej patelni, brązowy bekon na średnim ogniu, aż nieprzezroczyste; usunąć i osuszyć na ręcznik papieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Usuń wszystkie, ale 1 łyżka tłuszczu boczku z patelni; dodać 1 łyżkę oleju roślinnego i ciepła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cebulę, seler i paprykę i saute aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
SelerSeler
CebulaCebula
5
W dużej misce połączyć przygotowaną kapustę, boczek, podsmażoną mieszankę warzywną (z olejem), ocet, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
KapustaKapusta
OcetOcet
BoczekBoczek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dobrze wymieszać i podawać na ciepło, lub schłodzić i podawać później.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Magazyn