Potpie Wołowe
Potpie wołowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Ten przepis służy 2. Za 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 16G tłuszczu i w sumie 376 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś mieszankę herbatników/pieczenia, bulion wołowy, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 45%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Beef Empanada Potpie, Potpie wołowe z herbatnikami, oraz Beef Empanada Potpie.
Instrukcje
W małym rondlu rozpuść masło.
Dodaj cebulę i gotuj przez 1 minutę. Dodaj mąkę i pieprz, aż się połączą. Stopniowo ubij w bulionie. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Dodaj warzywa i wołowinę; podgrzej.
Przenieś do dwóch natłuszczonych 10 uncji. kubki z kremem.
W małej misce połącz jajko i mleko. Mieszaj mieszankę biszkoptów, aż będzie gładka. Łyżka równomiernie na mieszance mięsnej.
Ułóż na nie natłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy szampan i wierzch będą złotobrązowe.