Potluck Party: jesteśmy na łodzi
Imprezy Potluck: jesteśmy na łodzi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1193 kalorii, 66g białka, oraz 74g tłuszczu każdy. Na $7.35 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz parmezan, orzeszki piniowe, phoebe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Imprezy Potluck: High School Musical 4, Super kanapki na imprezy dla dzieci, oraz Klasyczny Hummus na imprezy dla podobnych receptur.
Składniki Porcje:
85 papryka habanero rukola mała 473 1 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe 2 op.plastrów białych grzybów 8 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Basic Basil Pesto 454 papryka habanero krowie mleko lub mozzarella z bizona, rozdarta na rustykalne kawałki 8 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych ciasteczka czekoladowe, fachowo wypiekane przez Steph 8 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych MENU: kanapki z sałatką z kurczaka Pesto; ciasteczka owsiane z pomarańczy i ciasteczka czekoladowe Bitsy (Steph); Boursin Hummus (Sophie); piwo (James) 2 bochenki ciabatta, pocięte na pół wzdłuż 1 ząbek czosnku 2 ½ - 1 cytryna, wyciśnięta 3 Spód: okruszki z herbatników graham 4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej 59 1 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe steki z nowojorskiego stripsu 59 1 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe tarty parmezan 8 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Złóż parmezan i smak przypraw. W razie potrzeby dodaj sól i dodatkowy sok z cytryny, aby uzyskać kwasowość 237 1 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe pesto (patrz poniżej podstawowy przepis lub użyj sklepu kupionego) 8 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Kanapki z sałatką z kurczaka Pesto z rukolą i suszonymi pomidorami 59 1 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe orzeszki piniowe, tosty 1 kurczak z rożna, całe mięso usunięte (ciemne i białe) i rozdrobnione 8 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych sól do smaku 8 suszone na słońcu pomidory (najlepiej pakowane w oliwę z oliwek), cienko pokrojone 8 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Rodzaj: morski Potluck Lunch 8 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Wydarzenie: jesteśmy na łodzi, w październiku 8 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Z mojej kuchni, czasem na łodzi, do Twojej 8 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Zabezpieczyć folię szczelnie wokół dwóch bochenków, a następnie owinąć każdy w folię aluminiową. Przechowywać w chłodnicy lub trzymać w cieniu do czasu jedzenia 8 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Phoebe, kucharka z ćwierćwiecza 8 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Przepisy kulinarne 8 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Utwory: Noah ' s Boat Mix 8 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych Miejsce: Łódź rodziny Robbins, Long Island Sound 8 1 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych ciepłe brzuchy, chłodne ciała