Potluck Party: jesteśmy na łodzi

Potluck Party: jesteśmy na łodzi
Imprezy Potluck: jesteśmy na łodzi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1193 kalorii, 66g białka, oraz 74g tłuszczu każdy. Na $7.35 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz parmezan, orzeszki piniowe, phoebe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Imprezy Potluck: High School Musical 4, Super kanapki na imprezy dla dzieci, oraz Klasyczny Hummus na imprezy dla podobnych receptur.

Składniki

85papryka habanerorukola małarukola mała4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 op.plastrów białych grzybów2 op.plastrów białych grzybów81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychBasic Basil PestoBasic Basil Pesto454papryka habanerokrowie mleko lub mozzarella z bizona, rozdarta na rustykalne kawałkikrowie mleko lub mozzarella z bizona, rozdarta na rustykalne kawałki81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychciasteczka czekoladowe, fachowo wypiekane przez Stephciasteczka czekoladowe, fachowo wypiekane przez Steph81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychMENU: kanapki z sałatką z kurczaka Pesto; ciasteczka owsiane z pomarańczy i ciasteczka czekoladowe Bitsy (Steph); Boursin Hummus (Sophie); piwo (James)MENU: kanapki z sałatką z kurczaka Pesto; ciasteczka owsiane z pomarańczy i ciasteczka czekoladowe Bitsy (Steph); Boursin Hummus (Sophie); piwo (James)2bochenki ciabatta, pocięte na pół wzdłużbochenki ciabatta, pocięte na pół wzdłuż1ząbek czosnkuząbek czosnku2½ - 1 cytryna, wyciśnięta½ - 1 cytryna, wyciśnięta3Spód: okruszki z herbatników graham4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetarty parmezantarty parmezan81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychZłóż parmezan i smak przypraw. W razie potrzeby dodaj sól i dodatkowy sok z cytryny, aby uzyskać kwasowośćZłóż parmezan i smak przypraw. W razie potrzeby dodaj sól i dodatkowy sok z cytryny, aby uzyskać kwasowość2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepesto (patrz poniżej podstawowy przepis lub użyj sklepu kupionego)pesto (patrz poniżej podstawowy przepis lub użyj sklepu kupionego)81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychKanapki z sałatką z kurczaka Pesto z rukolą i suszonymi pomidoramiKanapki z sałatką z kurczaka Pesto z rukolą i suszonymi pomidorami591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweorzeszki piniowe, tostyorzeszki piniowe, tosty1kurczak z rożna, całe mięso usunięte (ciemne i białe) i rozdrobnionekurczak z rożna, całe mięso usunięte (ciemne i białe) i rozdrobnione81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychsól do smakusól do smaku8suszone na słońcu pomidory (najlepiej pakowane w oliwę z oliwek), cienko pokrojonesuszone na słońcu pomidory (najlepiej pakowane w oliwę z oliwek), cienko pokrojone81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychRodzaj: morski Potluck LunchRodzaj: morski Potluck Lunch81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychWydarzenie: jesteśmy na łodzi, w październikuWydarzenie: jesteśmy na łodzi, w październiku81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychZ mojej kuchni, czasem na łodzi, do TwojejZ mojej kuchni, czasem na łodzi, do Twojej81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychZabezpieczyć folię szczelnie wokół dwóch bochenków, a następnie owinąć każdy w folię aluminiową. Przechowywać w chłodnicy lub trzymać w cieniu do czasu jedzeniaZabezpieczyć folię szczelnie wokół dwóch bochenków, a następnie owinąć każdy w folię aluminiową. Przechowywać w chłodnicy lub trzymać w cieniu do czasu jedzenia81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPhoebe, kucharka z ćwierćwieczaPhoebe, kucharka z ćwierćwiecza81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychPrzepisy kulinarnePrzepisy kulinarne81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychUtwory: Noah ' s Boat MixUtwory: Noah ' s Boat Mix81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychMiejsce: Łódź rodziny Robbins, Long Island SoundMiejsce: Łódź rodziny Robbins, Long Island Sound81 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychciepłe brzuchy, chłodne ciałaciepłe brzuchy, chłodne ciała
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn