Ziemniaczana zupa kukurydziana może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 198 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, sól, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szynka i ziemniaki kukurydza Chowder, Potato Corn Chowder, oraz Potato Corn Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Kuchenka mikrofalowa kierunki: w 4-qt. kuchenka mikrofalowa bezpieczne miski, gotować boczek na pełnej mocy, aż chrupiące, o 1-2 protokół.
Dodać bulion i paprykę; przykryć; powrót do kuchenki mikrofalowej i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 8-10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Ziemniak
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
4
W osobnej misce wymieszaj 2 łyżki mleka w skrobię kukurydzianą; Dodaj do ziemniaków z pozostałym mlekiem, solą, kukurydzą i zieloną papryką. Dobrze wymieszać. Przykryć i gotować, mieszając dwa razy, aż warzywa będą po prostu miękkie, o 3-5 protokół. Tuż przed podaniem wymieszaj zieloną cebulę i pietruszkę.