Posta Negra (Kolumbijska Czarna Wołowina)

Posta Negra (Kolumbijska Czarna Wołowina)
Need a danie główne bezglutenowe? Posta Negra (Kolumbijska Czarna wołowina) może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 591 kalorii, 62g białka, oraz 26g tłuszczu. 221 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz cebulę, Coca-Colę, salsę negra i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Torta Negra Colombiana (Colombian Black Cake), Wołowina w proszku po kolumbijsku (Carne en Polvo), oraz Regios o Bollitos de Carne (Roladki wieprzowo-wołowe po Kolumbijsku) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę i czosnek umieścić w maszynce i puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Włożyć wołowinę do woreczka na zamek błyskawiczny, dodać mieszankę cebuli, sól i pepper.Be upewnij się, że wołowina jest pokryta marynatą i przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny lub overnight.In duży garnek na średnim ogniu, stopić masło i brązowo mięso ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
świeża Resztkaświeża Resztka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodać wodę, aby pokryć wołowinę i gotować przez 2 godziny na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Dodaj brązowy cukier, Coca-Cola, masło i sos Worcestershire.Gotować przez około 30 minut więcej. Podawać pokroić wołowinę i polać sosem na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
RamięRamię
świeża Resztkaświeża Resztka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
ColaCola
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn