Porów w sosie orzechowym

Porów w sosie orzechowym
Porów z sosem z orzechów laskowych jest przystawką, która służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz małe pory, pietruszkę, ocet sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wolno Gotowana Pierś Z Bażanta Z Porem I Marynowaną Mus, Grillowane langusty z masłem orzechowym, oraz Stek w kratkę z rukolą, orzechami laskowymi i czerwonym pesto chilli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pory ułożyć na szerokiej, pokrywanej patelni, tak aby w dowolnym momencie były nie więcej niż 2 Pory Głębokie, a następnie zalać wystarczającą ilością wrzącej wody do przykrycia. Przykryć patelnię i gotować przez 4-6 minut, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Odcedzić, odświeżyć w zimnej wodzie, a następnie ponownie odcedzić. Odstaw na bok, aż będziesz gotowy do służby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Whizz orzechy w robocie kuchennym, aż drobno posiekane, ale nie sproszkowane, lub posiekać ręcznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Wymieszać z olejem, sokami cytrusowymi i octem. Sezon dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Aby służyć, podgrzej patelnię lub patelnię i wrzuć pory do oleju. Grillować partie przez 1 min z każdej strony, aż lekko zwęglone i rozgrzane, a następnie umieścić na 4 talerze. Natkę pietruszki wymieszać z orzechowym sosem, łyżką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn