Pory à la Grecque (por po grecku)

Pory à la Grecque (por po grecku)
Pory à la Grecque (Por w stylu greckim) wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 188 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka soli, pomidorów, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 85%. Spróbuj Prasorizo (Grecki ryż z porami), Pory 101, oraz Kurczak z porami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Usuń korzenie, zewnętrzne liście i wierzchołki z porów, pozostawiając 1 1/2 do 2 cali ciemnych liści. Pokrój pory na pół wzdłuż do 1 cala od końca żarówki i spłucz zimną wodą. Ułóż pory w jednej warstwie na dole na 9-calowym talerzu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
W małym rondelku połączyć wodę i 6 kolejnych składników (przez cynamon); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Wlać mieszaninę octu na Pory. Przykryć folią i piec w temperaturze 400 przez 30 minut lub do momentu, gdy pory będą miękkie. Za pomocą łyżki szczelinowej Usuń pory; zapas płynu do gotowania. Chłodne pory do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Umieść płyn do gotowania w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Usunąć z ciepła; przecedzić mieszaninę przez sito nad miską, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania. Wyrzucić ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Umieścić 2 połówki porów na każdym z 4 małych talerzy; góry każdej porcji z 1/4 szklanki pomidora i 1 1/2 łyżeczki oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
8
Na każdą porcję skropić 1 łyżkę płynu i ser podzielić równomiernie pomiędzy talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
9
Posypać równomiernie posiekanym majerankiem i posiekanym oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Magazyn