Pory gotowane na parze w musztardzie i Kaparze Vinaigrette

Pory gotowane na parze w musztardzie i Kaparze Vinaigrette
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Gotowane na parze pory w musztardzie i Kapar Vinaigrette może być niesamowite przepis, aby spróbować. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 131 kalorii, 0g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz kapary w occie, soli morskiej, pietruszce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pory Gotowane Na Parze W Musztardzie I Kaparze Vinaigrette, Pory gotowane na parze z musztardowo-Szalotkowym winegretem, oraz Pory gotowane na parze w Vinaigrette {poireaux Vinaigrette} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować vinaigrette: w małej misce, połączyć ocet i sól i trzepaczką do rozpuszczenia soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Dodać musztardę, kapary, i olej i ubijać do blend. Smak przypraw. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
3
Przynieś 1 litr wody na wolnym ogniu na dnie parowca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
4
Umieść pory na stojaku do gotowania na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
5
Umieść stojak nad gotującą się wodą, przykryj i gotuj na parze, aż pory będą miękkie i ugotowane, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
6
Odcedzić pory i przełożyć na talerz. Natychmiast przykryć winegretem, gdy pory są ciepłe, więc nasiąkają sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Posypać szczypiorkiem lub pietruszką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
8
artykuł var
9
Typ_27_data = {};
10
artykuł
11
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn