Pory gotowane na parze w musztardzie i Kaparze Vinaigrette
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Gotowane na parze pory w musztardzie i Kapar Vinaigrette może być niesamowite przepis, aby spróbować. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 131 kalorii, 0g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz kapary w occie, soli morskiej, pietruszce i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 38%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pory Gotowane Na Parze W Musztardzie I Kaparze Vinaigrette, Pory gotowane na parze z musztardowo-Szalotkowym winegretem, oraz Pory gotowane na parze w Vinaigrette {poireaux Vinaigrette} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować vinaigrette: w małej misce, połączyć ocet i sól i trzepaczką do rozpuszczenia soli.
Dodać musztardę, kapary, i olej i ubijać do blend. Smak przypraw. Odstawić.
Przynieś 1 litr wody na wolnym ogniu na dnie parowca.
Umieść pory na stojaku do gotowania na parze.
Umieść stojak nad gotującą się wodą, przykryj i gotuj na parze, aż pory będą miękkie i ugotowane, około 10 minut.
Odcedzić pory i przełożyć na talerz. Natychmiast przykryć winegretem, gdy pory są ciepłe, więc nasiąkają sosem.
Posypać szczypiorkiem lub pietruszką i podawać.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;