Pory Cordon Bleu
Por Cordon Bleu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 321 kalorii, 23G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz szwajcarski ser, mąkę, sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurczak Cordon Bleu, Zapiekanka Cordon Bleu, oraz Kurczak Cordon Bleu.
Instrukcje
Usuń korzenie, zewnętrzne liście i wierzchołki z porów; pozostaw 6 cali każdego poru.
Przeciąć każdy na pół w poprzek. Steam, pokryte, 8 minut lub do przetargu. Każdy por owinąć na pół w 1 kawałek sera i 1 kawałek szynki.
Umieść owinięte pory, szew boki w dół, w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
W małym rondlu umieścić mąkę; stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką do wymieszania. Wymieszać z bulionem. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 6 minut lub do zgęstnienia, stale mieszając trzepaczką. Zmniejszyć ogień; wymieszać sherry, sól i pieprz.
SOS zalać owiniętymi porami i posypać bułką tartą.
Piec w 450 przez 10 minut lub do złotego koloru. Ułóż 2 zawinięte pory na każdej połówce Angielskiej muffin; łyżka sosu równomiernie na porach.