Portugalski Sos Do Kiełbas
Need a gluten free I primal hor d ' oeuvre? Portugalski sos do kiełbasy może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 16. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, seler, pietruszkę płaskolistną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Opatrunek Po Portugalsku, Portugalski chleb z szynką i kiełbasą, oraz Portugalska Kiełbasa-Zupa Z Jarmużu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu, przynieść podroby i marynaty na wolnym ogniu na średnim ogniu, przykryć. Podroby gotować 20 minut, lub aż gotowane przez.
Ostudzić; drobno posiekać. Rezerwa 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Roztopić masło w 10-do 12-in. patelnia na średnim ogniu.
Dodaj seler, cebula, i posiekane podroby i smażyć, mieszając od czasu do czasu, 2 protokół.
Dodaj 3/4 szklanki bulionu z kurczaka, przyprawy do drobiu, szałwii i czosnku. Niższe ciepło do średnio-niskie i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż seler i cebula są miękkie, 20 protokół. W międzyczasie przeciąć linguia na pół wzdłuż, a następnie pokroić w 1/4 cala.- grube półksiężyce.
Do dużej miski włóż kostki chleba i wymieszaj z mieszaniną selera, linguia i pietruszki. Wymieszać 1/2 szklanki płynu do gotowania podrobów i pozostał 1 szklanka bulionu z kurczaka.
Łyżka dressing do 4-do 5-qt. naczynie do pieczenia i przykryć luźno folią.
Piec 25 protokół, odkryć, i gotować, aż rumiane na górze, 10 do 20 protokół więcej.