Portugalski Sos Do Kiełbas

Portugalski Sos Do Kiełbas
Need a gluten free I primal hor d ' oeuvre? Portugalski sos do kiełbasy może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 16. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, seler, pietruszkę płaskolistną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Opatrunek Po Portugalsku, Portugalski chleb z szynką i kiełbasą, oraz Portugalska Kiełbasa-Zupa Z Jarmużu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu, przynieść podroby i marynaty na wolnym ogniu na średnim ogniu, przykryć. Podroby gotować 20 minut, lub aż gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Ostudzić; drobno posiekać. Rezerwa 1/2 szklanki płynu do gotowania.
3
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Roztopić masło w 10-do 12-in. patelnia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj seler, cebula, i posiekane podroby i smażyć, mieszając od czasu do czasu, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodaj 3/4 szklanki bulionu z kurczaka, przyprawy do drobiu, szałwii i czosnku. Niższe ciepło do średnio-niskie i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż seler i cebula są miękkie, 20 protokół. W międzyczasie przeciąć linguia na pół wzdłuż, a następnie pokroić w 1/4 cala.- grube półksiężyce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
7
Do dużej miski włóż kostki chleba i wymieszaj z mieszaniną selera, linguia i pietruszki. Wymieszać 1/2 szklanki płynu do gotowania podrobów i pozostał 1 szklanka bulionu z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Łyżka dressing do 4-do 5-qt. naczynie do pieczenia i przykryć luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Piec 25 protokół, odkryć, i gotować, aż rumiane na górze, 10 do 20 protokół więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn