Portugalski gulasz wołowy mamy

Portugalski gulasz wołowy mamy
Gulasz z Portugalskiej wołowiny mamy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 25g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 60 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, mielony pieprz, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest świetne. Spróbuj Gulasz Rybny Po Portugalsku, Gulasz rybaka po portugalsku, oraz Gulasz Rybny Po Portugalsku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w garnku na średnim ogniu. Polej wołowinę mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WołowinaWołowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Umieść wołowinę, czosnek, liście laurowe, i pieprz w stockpot; gotować, aż wołowina jest brązowy; doprawić solą i gotować, aż wołowina będzie miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Dodaj cebulę, zielony pieprz, marchew, i papryka; gotować, aż cebula zmięknie, o 5 protokół. Wymieszaj pomidora, wino, wodę i pietruszkę. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskich i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
PaprykaPapryka
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MarchewMarchew
PomidorPomidor
CebulaCebula
WodaWoda
WinoWino
4
Wymieszać czerwone ziemniaki, słodkie ziemniaki i fasolkę szparagową; nadal gotować, aż ziemniaki są łatwo przebite przez widelcem, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
ZiemniakZiemniak

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia69
Magazyn