Portugalski gulasz wołowy mamy
Gulasz z Portugalskiej wołowiny mamy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 356 kalorii, 25g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 60 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, mielony pieprz, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest świetne. Spróbuj Gulasz Rybny Po Portugalsku, Gulasz rybaka po portugalsku, oraz Gulasz Rybny Po Portugalsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w garnku na średnim ogniu. Polej wołowinę mąką.
Umieść wołowinę, czosnek, liście laurowe, i pieprz w stockpot; gotować, aż wołowina jest brązowy; doprawić solą i gotować, aż wołowina będzie miękka, o 5 protokół.
Dodaj cebulę, zielony pieprz, marchew, i papryka; gotować, aż cebula zmięknie, o 5 protokół. Wymieszaj pomidora, wino, wodę i pietruszkę. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskich i gotować na wolnym ogniu 30 minut.
Wymieszać czerwone ziemniaki, słodkie ziemniaki i fasolkę szparagową; nadal gotować, aż ziemniaki są łatwo przebite przez widelcem, o 45 protokół.