Portugalska Zupa Z Czerwonej Fasoli

Portugalska Zupa Z Czerwonej Fasoli
Portugalska zupa z czerwonej fasoli to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 464 kalorie, 19g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Mieszanka papryki, cebula, pieprz cayenne, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Punahou Portugalska Zupa Fasolowa, Portugalska Zupa Z Jarmużu I Czerwonej Fasoli, oraz Gulasz po portugalsku z kiełbasą i fasolą dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn