Portugalska wołowina-Cacoila może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 310 kalorii, 42g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz olej roślinny, mięso gulasz wołowy, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Caçoila / portugalska duszona wołowina z Pico, Wolno Gotowana Pikantna Portugalska Cacoila, oraz Dorsz Portugalski dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wołowinę opłukać i umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę