Portorykański rozdrobniona wieprzowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka grubej soli, kminku, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Spróbuj Pieczona Wieprzowina (Pernil) W Stylu Portorykańskim, Skinny wolno gotowany Pernil (Portorykańska wieprzowina), oraz Funky Mofongo z Sopa de Pollo i portorykańską pieczoną wieprzowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Używając ostrego noża, wbij kilka dziur w wieprzowinę i wypychaj dziurki połową zmiażdżonego czosnku. Na dużej patelni na średnim ogniu, ogrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
1 żółty Owocowy Roll-up
2
Dodaj wieprzowinę i brązowy ze wszystkich stron, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Przełożyć mięso do wolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
4
Połącz pozostałe składniki w blenderze i miksuj przez kilka sekund, aż równomiernie się połączą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Umieścić wieprzowinę w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6
Wlać płynną mieszaninę na wieprzowinę i pozostawić do marynowania wieprzowiny w mieszaninie przez około 10 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
Włącz niską kuchenkę i ustaw timer na 8 godzin. Po 8 godzinach wyjąć wieprzowinę i rozdrobnić za pomocą dwóch widelców na dużej desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Pomidory Winogronowe Przekrojone Na Połówki (najlepiej żółte I Czerwone)
8
Wyjmij cały płyn z wolnej kuchenki, z wyjątkiem 1 szklanki płynu do gotowania i dodaj wieprzowinę z powrotem do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Słonina Wieprzowa
9
Niech gotować kolejne 15 do 30 protokół.
10
Podawać rozdrobnioną wieprzowinę na okłady sałaty lub w tortille kukurydziane, i top z pico de gallo, posiekaną kolendrę i / lub awokado.