Portobello i stek z flanki na zieleni

Portobello i Flank stek nad zieleniną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 321 kalorii, 27g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sałatki, pieprz, czapki z grzybami portobello i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowana Sałatka Stekowa Portobello z serem pleśniowym Vinaigrette, Stek z czerwonego octu winnego i zieleni: Low Carb, oraz Grillowany stek z buraków smażonych i kremowych buraków chrzanowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Połącz stek, grzyby i cebulę w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Dodaj 1/2 szklanki mieszaniny octu do worka; uszczelnić. Marynować w lodówce 2 1/2 godziny, obracając od czasu do czasu. Rezerwy pozostałe 6 łyżki octu mieszaniny.
Wyjąć stek i cebulę z worka i umieścić na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Grill 6 do 8 minut z każdej strony lub aż stek jest pożądany stopień doneness i cebula jest miękka.
Grzyby wyjąć z worka; wyrzucić marynatę.
Umieść grzyby na stojaku do grillowania; grilluj od 4 do 5 minut z każdej strony lub do miękkości.
Pokroić grzyby w plastry o grubości 1/2 cala.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
. Cebulę posiekać; cebulę i grzyby połączyć w średniej misce.
Połącz mieszane warzywa i pomidory i ułóż równomiernie na talerzach. Wierzch równomiernie mieszanką grzybową. Ułóż stek równomiernie na mieszaninie grzybowej; skropić każdą porcję równomiernie zarezerwowaną mieszaniną octu.