Portobello i stek z flanki na zieleni

Portobello i stek z flanki na zieleni
Portobello i Flank stek nad zieleniną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 321 kalorii, 27g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sałatki, pieprz, czapki z grzybami portobello i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 39 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowana Sałatka Stekowa Portobello z serem pleśniowym Vinaigrette, Stek z czerwonego octu winnego i zieleni: Low Carb, oraz Grillowany stek z buraków smażonych i kremowych buraków chrzanowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Połącz stek, grzyby i cebulę w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
3
Dodaj 1/2 szklanki mieszaniny octu do worka; uszczelnić. Marynować w lodówce 2 1/2 godziny, obracając od czasu do czasu. Rezerwy pozostałe 6 łyżki octu mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4
. Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjąć stek i cebulę z worka i umieścić na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Grill 6 do 8 minut z każdej strony lub aż stek jest pożądany stopień doneness i cebula jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Grzyby wyjąć z worka; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
7
Umieść grzyby na stojaku do grillowania; grilluj od 4 do 5 minut z każdej strony lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Pokroić grzyby w plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
9
Niech stek stać 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
10
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
11
. Cebulę posiekać; cebulę i grzyby połączyć w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
12
Połącz mieszane warzywa i pomidory i ułóż równomiernie na talerzach. Wierzch równomiernie mieszanką grzybową. Ułóż stek równomiernie na mieszaninie grzybowej; skropić każdą porcję równomiernie zarezerwowaną mieszaniną octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
13
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W39 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn