Portobello grzyby z białą fasolą i Prosciutto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj grzyby Portobello z białą fasolą i Prosciutto spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 276 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, czosnek, fasolę cannellini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasolka szparagowa i grzyby Portobello, Paszteciki Portobello ze szpinakiem, białą fasolą i karmelizowaną cebulą, oraz Biała fasola z Prosciutto i szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 450°. Na obramowanej blasze do pieczenia wyłożonej papierem do pieczenia, umieść Czapki do góry. W misce ubijamy 2 łyżeczki oleju i octu, doprawiamy solą i czarnym pieprzem.
Nakładki szczotek z mieszaniną oleju; rezerwa pozostałej mieszaniny.
Piec do miękkości, 8 protokół. Na patelni na średnim ogniu, ogrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju. Gotować szalotki do miękkości, 2 protokół.
Dodać czosnek i rozmaryn; gotować, 1 minutę. Wymieszać z fasolą i bulionem; doprawić czarnym pieprzem.
Wyjąć z ciepła, wymieszać prosciutto i pietruszkę i przenieść do miski. W tej samej patelni na średnim ogniu, gotować szpinak aż zwiędnie, 1 minutę.
Odcedzić sok z kapsli i wrócić do blachy do pieczenia, z góry na dół; pędzel z pozostałą mieszaniną oleju. Stuff caps z mieszanki fasoli i szpinaku. W misce, połączyć panko i parmezan; podzielić między czapki. Zapiekać, aż panko będzie złote, 10 minut.