Portobello grzyby z białą fasolą i Prosciutto

Portobello grzyby z białą fasolą i Prosciutto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj grzyby Portobello z białą fasolą i Prosciutto spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 276 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak dla niemowląt, czosnek, fasolę cannellini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fasolka szparagowa i grzyby Portobello, Paszteciki Portobello ze szpinakiem, białą fasolą i karmelizowaną cebulą, oraz Biała fasola z Prosciutto i szałwią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 450°. Na obramowanej blasze do pieczenia wyłożonej papierem do pieczenia, umieść Czapki do góry. W misce ubijamy 2 łyżeczki oleju i octu, doprawiamy solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
Nakładki szczotek z mieszaniną oleju; rezerwa pozostałej mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Piec do miękkości, 8 protokół. Na patelni na średnim ogniu, ogrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju. Gotować szalotki do miękkości, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Dodać czosnek i rozmaryn; gotować, 1 minutę. Wymieszać z fasolą i bulionem; doprawić czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
BulionBulion
5
Wyjąć z ciepła, wymieszać prosciutto i pietruszkę i przenieść do miski. W tej samej patelni na średnim ogniu, gotować szpinak aż zwiędnie, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Odcedzić sok z kapsli i wrócić do blachy do pieczenia, z góry na dół; pędzel z pozostałą mieszaniną oleju. Stuff caps z mieszanki fasoli i szpinaku. W misce, połączyć panko i parmezan; podzielić między czapki. Zapiekać, aż panko będzie złote, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
ParmezanParmezan
SzpinakSzpinak
SokSok
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Self
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn