Porotos Granados (Chilijski Gulasz Z Fasoli)

Porotos Granados (chilijski gulasz z fasoli) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 263 kalorie, 13g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, kukurydzę, wielką fasolę Północną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest niesamowite. Spróbuj Porotos Granados (Gulasz Z Fasoli), Porotos Granados, oraz Porotos Quebrados (gulasz z fasoli i dyni) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w garnku na średnim ogniu; dodać cebulę i przykryć. Gotować cebulę, aż miękkie i przezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać squash, great Northern beans, i Lima beans do garnka; wlać rosół z kurczaka na mieszaninie. Przykryć i gotować, aż squash jest miękka i zaczyna się rozpadać, 30 do 45 protokół.
Do gulaszu wymieszać kukurydzę i bazylię; gotować, aż gulasz osiągnie konsystencję ciasta naleśnikowego, o 10 minut więcej.
Posypać posiekaną paprykę bananową na poszczególnych porcjach do podania.