Pork Sorpotel (Gulasz Z Podrobów Wieprzowych Goan)

Pork Sorpotel (Gulasz Z Podrobów Wieprzowych Goan)
Pork Sorpotel (gulasz z podrobów wieprzowych Goan) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 51g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.09 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz olej roślinny, kurkumę w proszku, nasiona kminku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sorpotel-Goan, Goan Tangy wieprzowina Vindaloo z orzechami nerkowca, oraz Vindaloo (Goan-Style Hot and Sour Pork).

Instrukcje

1
Połącz ziarna pieprzu, czerwone chili, cynamon, goździki, nasiona kminku (lub proszek) i połowę octu w blenderze. Zmiksuj z dużą prędkością, skrobając boki w razie potrzeby, aż utworzy się gładka czerwona pasta. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Połącz wieprzowinę, wątrobę i inne podroby w dużym rondlu. Przykryć trzema szklankami wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
Mięso OrganoweMięso Organowe
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać kurkumę i 1 łyżkę soli. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Wymieszać raz, zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 30 minut. Płyn odtłuszczony. Szczep, rezerwując mięso i bulion osobno. Pokrój wieprzowinę z dowolnej skórki lub tłuszczu i pokrój na 1-calowe kawałki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurkumaKurkuma
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Połowę oleju rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać odsączoną wieprzowinę i gotować, obracając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
6
Dodaj czosnek, imbir, zielone chili, i liść laurowy. Gotować, mieszając, aż pachnące, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
7
Dodaj pastę przyprawową i gotuj, mieszając, aż aromatyczny i surowy aromat zniknie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PrzyprawowaPasta Przyprawowa
8
Dodaj pozostały ocet, zarezerwowany bulion i krew, i mieszaj, aż mieszanina zostanie zaczerwieniona pastą przyprawową. Doprowadzić do duszenia, przykryć i gotować przez 30 protokół. Doprawić do smaku solą
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PrzyprawowaPasta Przyprawowa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn