Pork Sorpotel (Gulasz Z Podrobów Wieprzowych Goan)

Pork Sorpotel (Gulasz Z Podrobów Wieprzowych Goan)
Pork Sorpotel (gulasz z podrobów wieprzowych Goan) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 51g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 456 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.09 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz olej roślinny, kurkumę w proszku, nasiona kminku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sorpotel-Goan, Goan Tangy wieprzowina Vindaloo z orzechami nerkowca, oraz Vindaloo (Goan-Style Hot and Sour Pork).

Instrukcje

1
Połącz ziarna pieprzu, czerwone chili, cynamon, goździki, nasiona kminku (lub proszek) i połowę octu w blenderze. Zmiksuj z dużą prędkością, skrobając boki w razie potrzeby, aż utworzy się gładka czerwona pasta. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Połącz wieprzowinę, wątrobę i inne podroby w dużym rondlu. Przykryć trzema szklankami wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
Mięso OrganoweMięso Organowe
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodać kurkumę i 1 łyżkę soli. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Wymieszać raz, zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu, przykryć i gotować przez 30 minut. Płyn odtłuszczony. Szczep, rezerwując mięso i bulion osobno. Pokrój wieprzowinę z dowolnej skórki lub tłuszczu i pokrój na 1-calowe kawałki. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurkumaKurkuma
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Połowę oleju rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Dodać odsączoną wieprzowinę i gotować, obracając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Dodaj czosnek, imbir, zielone chili, i liść laurowy. Gotować, mieszając, aż pachnące, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
7
Dodaj pastę przyprawową i gotuj, mieszając, aż aromatyczny i surowy aromat zniknie, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PrzyprawowaPasta Przyprawowa
8
Dodaj pozostały ocet, zarezerwowany bulion i krew, i mieszaj, aż mieszanina zostanie zaczerwieniona pastą przyprawową. Doprowadzić do duszenia, przykryć i gotować przez 30 protokół. Doprawić do smaku solą
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PrzyprawowaPasta Przyprawowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn