Pork Lo Mein
Wieprzowina Lo Mein może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 278 kalorii, 16G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebuli, linguine, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 82%. Podobne przepisy to Pork Lo Mein, Pork Lo Mein, oraz Pork Lo Mein.
Instrukcje
Trim tłuszczu z wieprzowiny.
Pokrój wieprzowinę z ziarnem na paski 2x1-calowe; pokrój paski w poprzek ziarna na plastry 1/8-calowe(wieprzowina jest łatwiejsza do cięcia, jeśli jest częściowo zamrożona, około 1 1/2 godziny).
Usuń struny z strąków grochu.
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać 2 ćwiartki wody do wrzenia.
Dodać strąki grochu, marchew i linguine; ciepła do wrzenia. Gotować 2 do 3 minut lub tylko do linguine jest przetarg; odcedzić.
W małej misce wymieszaj bulion, sos sojowy, skrobię kukurydzianą, cukier, piernik i czosnek.
W 12-calowej patelni nonstick lub wok, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę i cebulę; smażyć około 2 minut lub aż wieprzowina nie będzie już różowa. Wymieszać mieszaninę bulionu; wymieszać z mieszaniną wieprzową. Wymieszać w strąkach grochu, marchwi i linguine. Gotować 2 minuty, mieszając od czasu do czasu.