Pork Bolognese Pappardelle

Pork Bolognese Pappardelle
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Pork Bolognese Pappardelle spróbować. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 21g białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól i pieprz, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Podobne przepisy to Pappardelle Z Sosem Bolońskim, Pappardelle alla Bolognese, oraz Pappardelle Bolognese Con Verdure.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu, dodać olej z pestek winogron do ogrzania. Następnie dodać mieloną wieprzowinę, gotowanie aż rumiane, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Usuń mięso z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
W drugiej patelni na średnim ogniu, dodać wino, czosnek i cebula, mieszając w całym gotowaniu, aż półprzezroczyste, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać gotowaną wieprzowinę, pomidory i paprykę, a następnie wymieszać z bazylią i tymiankiem. Doprowadzić mieszaninę do powolnej rolki, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, pokryte, przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana WieprzowinaGotowana Wieprzowina
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
5
Dodać krem i zakończyć na 5 minut. Wykończyć solą i pieprzem do pożądanego smaku. Wrzucić bolognese z gotowanym pappardelle i podawać. (Okres ważności: 5 dni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane PappardelleGotowane Pappardelle
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
BologneseBolognese
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn