Porcini-Gorgonzola Burgery z cielęciną Demi-Glacé
Porcini-Gorgonzola Burgery z cielęciną Demi-Glacé może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 60 g tłuszczu, oraz w sumie 823 kalorie. Na 8,76 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka okrągłych bułek na zakwasie, łodyga selera, Wino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Demi-Glace, Wołowina Demi-Glace, oraz Przegrzebki, Polenta, Demi-Glace dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj kości cielęcych i smażyć aż głęboki brązowy ze wszystkich stron, o 12 protokół.
Dodaj cebulę, marchew i seler do garnka. Smażyć, aż zbrązowieje, o 6 protokół.
Dodaj 2 szklanki zimnej wody, pasta pomidorowa, zioła, i pieprz; doprowadzić do wrzenia, skrobanie się rumiane kawałki.
Dodaj kości z nagromadzonymi sokami, a następnie pozostałe 10 szklanek wody do garnka. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż czas zmniejsza się do 2 1/2 filiżanki, o 4 godziny. Odcedź do szklanej miarki o pojemności 4 filiżanek, naciskając na ciała stałe, aby uzyskać jak najwięcej cieczy. Przechowywać w lodówce zdjęcie odkryte 1 godzinę.
Łyżka tłuszczu z powierzchni wywaru.
Umieścić wywar w ciężkim rondlu; dodać wino i dusić do zmniejszenia do 1 szklanki demi-glace, o 25 minut. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Przynieś 2 szklanki wody i grzybów do zagotowania w małym rondlu.
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić, aż grzyby zmiękną, około 20 minut. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść grzyby do średniej patelni. Powoli wlać płyn namaczający do patelni, pozostawiając osad. Gotować na średnim ogniu, aż ciecz zostanie zredukowana do glazury, mieszając od czasu do czasu, około 6 minut. Fajne grzyby.
Przenieść na powierzchnię roboczą; grzyby grubo posiekać.
Pieczarki i soki przenieść do dużej miski.
Dodać mięso, sól i pieprz; delikatnie wymieszać. Kształt mieszaniny na sześć 1-calowe grube paszteciki.
Umieść na wyłożonej folią blasze do pieczenia. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Podgrzej brojlery. Rozgrzać demi-glace na średnim ogniu; dodać masło i ubijać do rozpuszczenia.
Ułożyć rolki, pokroić bokiem, na blasze do pieczenia. Broil aż lekko tosty, o 2 protokół.
Usuń rolki; utrzymuj ustawienie brojlerów. Ułóż DNA rolki na talerzach. Wierzch z rukolą.
Podgrzać 2 duże broilerproof skillets na średnim ogniu; pędzel z olejem.
Dodaj 3 hamburgery do każdej patelni. Gotować do pożądanej doneness, około 5 minut na stronę średnio rzadkie. Top każdy burger z plasterkiem sera. Hamburgery Broil aż ser zacznie się topić, o 1 minutę.
Umieścić hamburgery na dno rolki; łyżka niektóre demi-glace nad. Przykryj rolkami.
Podawać, przechodząc Pozostałe demi-glace oddzielnie.
* Suszone borowiki są dostępne na włoskich rynkach, sklepach z artykułami spożywczymi i wielu supermarketach