Porchetta Pieczona

Porchetta Pieczona
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego Porchettana. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 3,48 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1468 kalorii, 27g białka, oraz 142g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka jagód jałowca, ziarna pieprzu, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Porchetta Pieczona, Pollo w porchetcie (Pieczony kurczak z farszem do pancetty), oraz Porchetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób solankę. Napełnij duży garnek 1 galonem wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodaj czosnek, nasiona kopru włoskiego, jagody jałowca, ziarna pieprzu i tymianek. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Zdjąć z ognia, ubić sól i brązowy cukier i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Podsmaż wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5
Włożyć brzuch wieprzowy do dużej patelni i zalać solanką. Przykryć i przechowywać w lodówce 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
6
Zrób masaż. Toast nasiona kopru włoskiego, jagody jałowca i pieprzu na średniej patelni na średnim ogniu, aż pachnące, 2 do 3 protokół. Pulsować kilka razy w młynku do przypraw, aż grubo zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Przełożyć do małej miski i wymieszać z gałką muszkatołową, tymiankiem i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Przyprawić wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
9
Wyjąć brzuch wieprzowy z solanki i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
10
Rozłóż rub na stronie ciała brzucha wieprzowego, używając tylko tego, co przylega; możesz mieć resztki pocierać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
11
Umieść skórę brzucha wieprzowego-side up na dużej blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce, odkryte, 24 godzin, aby wysuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
12
Zwijamy wieprzowinę. Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F. (Jeśli masz ustawienie konwekcji, użyj go; rozgrzej do 450 stopni F.) Odwróć brzuch wieprzowy, więc jest to strona skóry w dół. Zaczynając od długiego boku, zwiń do cylindra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Zabezpieczyć rolkę sznurkiem kuchennym: związać oddzielne kawałki sznurka wokół rolki, w odległości około 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
14
Nakłuć wieprzowinę na całym szaszłyku; pomaga to renderować tłuszcz, dzięki czemu skóra staje się chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
15
Piecz wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
16
Umieść brzuch wieprzowy na stojaku ustawionym na obramowanej blasze do pieczenia. Włóż 4 odwrócone łyżki do góry nogami wokół wieprzowiny, aby nie przetoczyła się. Piecz 30 minut, używając baster do baste wieprzowiny z kapieli i obracając patelnię co 10 minut. Obróć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (325 stopni F dla konwekcji) i kontynuuj pieczenie, obracając patelnię co 15 minut, aż wieprzowina zarejestruje 155 stopni F na termometrze, o 1 1/2 więcej godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
BasterBaster
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
17
Pokroić wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
18
Niech wieprzowina reszta 30 do 40 minut, a następnie odciąć Sznurek i pokroić około 3/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
19
Zdjęcia Christopher Testani
TrudnośćEkspert
Gotowe W51 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia12
Magazyn