Porchetta Pieczona

Porchetta Pieczona
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego Porchettana. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 3,48 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1468 kalorii, 27g białka, oraz 142g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka jagód jałowca, ziarna pieprzu, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Porchetta Pieczona, Pollo w porchetcie (Pieczony kurczak z farszem do pancetty), oraz Porchetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób solankę. Napełnij duży garnek 1 galonem wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj czosnek, nasiona kopru włoskiego, jagody jałowca, ziarna pieprzu i tymianek. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień i gotować 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Zdjąć z ognia, ubić sól i brązowy cukier i ostudzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Podsmaż wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Włożyć brzuch wieprzowy do dużej patelni i zalać solanką. Przykryć i przechowywać w lodówce 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Zrób masaż. Toast nasiona kopru włoskiego, jagody jałowca i pieprzu na średniej patelni na średnim ogniu, aż pachnące, 2 do 3 protokół. Pulsować kilka razy w młynku do przypraw, aż grubo zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Przełożyć do małej miski i wymieszać z gałką muszkatołową, tymiankiem i czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Przyprawić wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
9
Wyjąć brzuch wieprzowy z solanki i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
10
Rozłóż rub na stronie ciała brzucha wieprzowego, używając tylko tego, co przylega; możesz mieć resztki pocierać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
11
Umieść skórę brzucha wieprzowego-side up na dużej blasze do pieczenia i przechowywać w lodówce, odkryte, 24 godzin, aby wysuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
12
Zwijamy wieprzowinę. Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F. (Jeśli masz ustawienie konwekcji, użyj go; rozgrzej do 450 stopni F.) Odwróć brzuch wieprzowy, więc jest to strona skóry w dół. Zaczynając od długiego boku, zwiń do cylindra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
13
Zabezpieczyć rolkę sznurkiem kuchennym: związać oddzielne kawałki sznurka wokół rolki, w odległości około 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
14
Nakłuć wieprzowinę na całym szaszłyku; pomaga to renderować tłuszcz, dzięki czemu skóra staje się chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
15
Piecz wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
16
Umieść brzuch wieprzowy na stojaku ustawionym na obramowanej blasze do pieczenia. Włóż 4 odwrócone łyżki do góry nogami wokół wieprzowiny, aby nie przetoczyła się. Piecz 30 minut, używając baster do baste wieprzowiny z kapieli i obracając patelnię co 10 minut. Obróć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (325 stopni F dla konwekcji) i kontynuuj pieczenie, obracając patelnię co 15 minut, aż wieprzowina zarejestruje 155 stopni F na termometrze, o 1 1/2 więcej godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
BasterBaster
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
17
Pokroić wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
18
Niech wieprzowina reszta 30 do 40 minut, a następnie odciąć Sznurek i pokroić około 3/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
19
Zdjęcia Christopher Testani
TrudnośćEkspert
Gotowe W51 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia12
Magazyn