Popcorn O Smaku Bazylii I Parmezanu
Popcorn o Smaku bazylii i parmezanu to amerykański przepis, który serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 12g tłuszczu i w sumie 122 kalorie. Za 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork wymaga oliwy z oliwek z dodatkiem bazylii, pieprzu, oliwy z oliwek i parmezanu. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 9 minut. Z łyżką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Przekąska Popcorn O Smaku Chleba Bananowego, Domowy Popcorn Do Mikrofalówki O Smaku Dyni, oraz Popcorn o Smaku Fajita z freskiem Queso.
Instrukcje
Popcorn skropić olejem z bazylii. Zmiel szarą sól w młynku do przypraw (w tym celu dobrze sprawdza się również młynek do kawy), aż będzie bardziej równomiernie przyklejać się do popcornu, jeśli kryształy są mniejsze.
Dodaj czarny pieprz, a następnie zetrzyj parmezan na popcornie.;
Rozgrzej duży żeliwny holenderski piekarnik na kuchence na dużym ogniu.
Dodaj oliwę z oliwek, a następnie popcorn. Jak tylko zacznie pękać, przykryj i zmniejsz do średniego ciepła, aż dźwięk trzaskania ustanie, około 3 do 4 minut.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to świetny wybór na Popcorn. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Raventos i Blanc de la Finca Brut z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
![Raventos i Blanc de La Finca Brut]()
Raventos i Blanc de La Finca Brut
Wino musujące De La Finca jest wytwarzane z winogron z najstarszych winorośli Raventos i Blanc, posadzonych przy użyciu systemu gobelet w 1964 roku w Vinya dels Fòssils.Położona na najwyższych tarasach rzeki Anoia Winnica Vinya dels Fòssils ma gleby morskie o wysokiej zawartości kopalnych. Charakteryzuje to strukturę i skład gleby tej winnicy. Węglany są składnikiem, który stanowi główne źródło typowości tego wina musującego o wysokiej ekspresji soli fizjologicznej. Jest to wino musujące o wyjątkowej tożsamości i osobowości.