Pop-Open małże z sosem Chrzanowo-Tabasco
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Jeśli 49 centów za porcję spadnie Twój budżet, pop-Open małże z sosem Chrzanowo-Tabasco może być super pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz grillowany chrupiący chleb, tabasco, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pop-Open małże z sosem Chrzanowo-Tabasco, Hamburgery z otwartą twarzą w sosie chrzanowym i fasolką szparagową, oraz Open Faced Clams Casino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpal grilla. W małej misce zmiksuj masło z chrzanem, Tabasco, skórką z cytryny, sokiem z cytryny i pimentn de la Vera. Doprawić solą.
Ułóż małże na dużym ogniu i grill, aż pop otworzyć, o 25 sekund. Używając szczypiec, ostrożnie obróć małże, aby Strona mięsa była w dół. Grilluj przez około 20 sekund dłużej, aż soki z małży zaczną się gotować.
Przełóż małże do miski. 1/2 łyżeczki sosu Chrzanowo-Tabasco i podawać z pieczywem z grilla.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Małże w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.