Ponzu

Ponzu
Ponzu może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 24 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 25 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś dolno-sodowy sos sojowy, pieprz, sos rybny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj SOS Ponzu, Ponzu Salmon, oraz Cały czerwony Snapper Z Ponzu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małej misce; mieszaj trzepaczką, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn