Poncz Rumowy Z Pomarańczową Bazylią
Pomarańczowa bazylia rumowy Poncz jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Jedna porcja zawiera 277 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Mieszanka luźnych liści bazylii, sok z limonki, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Poncz Ananasowy Pomarańczowy, oraz Wormy Orange Punch dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondelku umieścić cukier i wodę. Doprowadzić do delikatnego wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aby pomóc rozpuścić cukier. Po rozpuszczeniu cukru wyjąć Syrop z ognia.
Dodaj liście bazylii do rondla. Pozostaw syrop na co najmniej 1 godzinę przed przecedzeniem przez sito o drobnych oczkach. Wyrzucić liście bazylii. Przechowywać syrop w szczelnym pojemniku i umieścić w lodówce do momentu użycia. Syrop będzie przechowywany w lodówce przez kilka tygodni.Koktajl: w dużym dzbanku połącz syrop bazyliowy, rum, plastry pomarańczy i sok z limonki.
Pozostawić mieszaninę na około godzinę, aby smaki mogły się połączyć.Tuż przed podaniem dodaj liście bazylii do pitcher.To
Podawać: napełnij szklankę świąteczną kostkami lodu i wlej do szklanki około 6 uncji mieszaniny rumu. Doprawić wodą sodową do smaku.
Udekoruj gałązkami bazylii, plastrów pomarańczy lub limonki zgodnie z własnymi preferencjami.