Poncz na każdą okazję

Poncz na każdą okazję
Poncz na każdą okazję może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na napoje. Ten przepis przeznaczony jest dla 22 osób i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 0 g białka i 0 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, przyjazną fodmap i całą 30. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis z Taste of Home wymaga piwa imbirowego, lodu, napoju wiśniowo-cytrynowo-limonkowego i wody. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 8%, to danie można ulepszyć. Podobne przepisy obejmują ciasto na każdą okazję, ciastka na każdą okazję i babeczki czekoladowe na każdą okazję.

Instrukcje

1
W dużej misce ponczowej połącz wodę i koncentrat lemoniady. Dodaj piwo imbirowe i napój gazowany cytrynowo-limonkowy. W razie potrzeby udekoruj krążkiem lodowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Mrożonego Koncentratu Lemoniady, Rozmrożona Plus 3/4 Szklanki Rozmrożonego Koncentratu Lemoniady1 Puszka (12 Uncji) Mrożonego Koncentratu Lemoniady, Rozmrożona Plus 3/4 Szklanki Rozmrożonego Koncentratu Lemoniady
Puszka Mrożonego Koncentratu Lemoniady, Rozmrożona Plus 3/4 Szklanki Rozmrożonego Koncentratu LemoniadyPuszka Mrożonego Koncentratu Lemoniady, Rozmrożona Plus 3/4 Szklanki Rozmrożonego Koncentratu Lemoniady
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Natychmiast podawaj.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia0
Magazyn