Pompowana Sałatka Ziemniaczana
Need a wegetariańska przystawka? Napompowana Sałatka ziemniaczana może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. Jeśli masz seler, ziemniaki, sos musztardowy miodowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Pompowana Sałatka Cezar, Napompowana sałatka z kapusty z sosem hummusowym, oraz Pumped-up Pecan Pie.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać dużą szczyptę soli i makaron i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania, aż makaron będzie miękki.
Makaron odsączyć, opłukać zimną wodą i odstawić.
W dużej misce wymieszać sos miodowo-musztardowy, majonez, kwaśną śmietanę i ocet jabłkowy.
Dodaj makaron, ziemniaki, marchew, seler, jajka i paprykę.
Wymieszać, aż wszystkie składniki są dobrze pokryte.
Smak i dostosować przyprawy z solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Gdy gotowy do podania, umieścić w misce i udekorować szalotki.