Pomidory Wolno Pieczone

Pomidory Wolno Pieczone
Wolno pieczone pomidory to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 68 godzin. Jeśli masz ząbki czosnku, oliwę z oliwek, pomidory śliwkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pomidory Wolno Pieczone, Pomidory Wolno Pieczone, oraz Wolno Pieczone Pomidory dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 93°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić pomidory, pokroić boki w górę, w 2 dużych płytkich patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Połączyć czosnek z olejem i łyżką pomidorów. Pomidory doprawiamy solą i pieprzem i pieczemy w piekarniku od 6 do 8 godzin (pomidory będą mniejsze, ale zachowają swój kształt). Fajne pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Pieczone pomidory przechowywać w szczelnym pojemniku, schłodzone, 2 tygodnie. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
TrudnośćEkspert
Gotowe W68 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn