Pomidory w Ziołowej Skorupie i Słodki Groszek
Przepis na pomidory w skórce ziołowej i groszek można przygotować w około 40 minut. Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 81 kalorii, 3 g białka i 3 g tłuszczu każda. Za 94 centy za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to danie. Udaj się do sklepu i kup parmezan, pomidorki koktajlowe, oregano lub kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 62%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak stek z flanki w ziołowej panierce z pomidorkami koktajlowymi i oliwkami, krążki słodkiej cebuli w ziołowej panierce oraz gulasz wołowy ze słodkim groszkiem i pomidorami.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj 8 szklanek wody.
Dodaj groszek; przykryć i gotować przez 4 minuty.
Odcedź i natychmiast włóż groszek do wody z lodem.
Umieść groszek i pomidory w nienatłuszczonej formie o średnicy 9 cali. talerz do ciasta. W małej misce wymieszaj bułkę tartą, ser, pietruszkę, oliwę, tymianek, oregano, sól i musztardę; posypać po wierzchu.
Piec bez przykrycia w temperaturze 400°C przez 20-25 minut lub do momentu, aż wierzch lekko się zarumieni.