Pomidory nadziewane szpinakiem zajmują około 1 godzina od początku do końca. Za $1.4 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, bułkę tartą, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pomidory Nadziewane Szpinakiem, Szpinak Karczoch-Nadziewane Pomidory, oraz Pomidory Nadziewane Szpinakiem Ze Śmietaną.
Instrukcje
1
Odetnij cienki plasterek z wierzchu każdego pomidora. Zgarnij miazgę, pozostawiając 1/2 cala. powłoka; Odwróć Na Ręczniki papierowe, aby spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
2
W małej misce wymieszaj szpinak, śmietanę, ser cheddar, cebulę i sól. Wlej około 1/2 szklanki do każdego pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar
Kwaśna śmietana
Szpinak
Cebula
Pomidor
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Posyp parmezanem i bułką tartą; posyp każdą 1/2 łyżeczki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmezan
Bułka Tarta
Masło
5
Piec bez przykrycia w 350° przez 40-45 minut lub do podgrzania.