Pomidory Nadziewane Szpinakiem
Pomidory nadziewane szpinakiem zajmują około 1 godzina od początku do końca. Za $1.4 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 9g białka, oraz 16G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, bułkę tartą, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pomidory Nadziewane Szpinakiem, Szpinak Karczoch-Nadziewane Pomidory, oraz Pomidory Nadziewane Szpinakiem Ze Śmietaną.
Instrukcje
Odetnij cienki plasterek z wierzchu każdego pomidora. Zgarnij miazgę, pozostawiając 1/2 cala. powłoka; Odwróć Na Ręczniki papierowe, aby spuścić.
W małej misce wymieszaj szpinak, śmietanę, ser cheddar, cebulę i sól. Wlej około 1/2 szklanki do każdego pomidora.
Umieść w natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Posyp parmezanem i bułką tartą; posyp każdą 1/2 łyżeczki masła.
Piec bez przykrycia w 350° przez 40-45 minut lub do podgrzania.