Pomidorowy makaron z serem
Need a danie główne Wegetariańskie? Pomidorowy makaron z serem może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 545 kalorii, 24g białka, oraz 30 g tłuszczu. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka cebuli, pomidorów, musztardy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Wegański makaron z serem, Najlepszy wegański ser Mac n' , oraz Three Cheese Mac-domowy makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Lekko posmaruj 13 przez 9 przez 2-calowe naczynie do pieczenia.
Doprowadzić 6 szklanek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron i gotować do al dente.
Masło rozpuścić w dużym rondlu, na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować, ciągle mieszając, aż do miękkości.
Dodać mąkę, sól, suchą musztardę i paprykę; dobrze wymieszać. Wymieszać z mlekiem i gotować, aż zgęstnieje, o 5 protokół.
Dodać 2 szklanki rozdrobnionego sera i mieszać, aż się stopi. Wrzucić makaron i wlać do przygotowanego naczynia. Makaron przykryć plasterkami pomidorów, doprawić solą i pieprzem do smaku.
Piec przez 35 do 45 minut. Ostatnie kilka minut, top z pozostałym serem i powrócić do piekarnika, aż ser topi.