Pomidorowo-Prosciutto Grillowany Ser
Pomidorowo-Prosciutto Grillowany ser może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, oliwę z oliwek, chleb pełnoziarnisty i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grillowana Pizza pomidorowa, figowa i Prosciutto, Grillowane kotlety cielęce z sosem pomidorowym Prosciutto, oraz Pomidor, ser pleśniowy i Prosciutto Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. w małym garnku na średnim ogniu, gotować pomidor, cebulę i czosnek, aż pomidor rozpadnie się i przypomina dżem, 15 protokół.
Dodać ocet i miód; gotować, aż dżem zgęstnieje, 15 minut. Doprawić solą i czarnym pieprzem; zdjąć z ognia.
Na blasze ciastek ułóż chleb w jednej warstwie. Top każdy plaster z 1/4 szklanki sera i 1 plaster prosciutto; piec, aż ser topi, 3 protokół.
Dżem pomidorowy podzielić na 4 połówki kanapek; na wierzch dodać pozostałe połówki kanapek.
Na średniej patelni na średnim ogniu, podgrzać 1 łyżkę oleju. Gotować jedną kanapkę, przewracając raz, 3 minuty na stronę. Powtórzyć z pozostałym olejem i kanapkami.