Podstawowe Gazpacho pomidor może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 10. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zwęglone Pomidory Gazpacho, Żółty Pomidor Gazpacho, oraz Gazpacho pomidorowo-ogórkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pomidory, paprykę, ogórek, cebulę i czosnek umieścić w blenderze i zmiksować na gładkie przeciery. (Jeśli chcesz przenieść mieszaninę, dodaj trochę soku pomidorowego podczas pracy blendera.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomidorowy
Papryka
Ogórek
Pomidor
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przełożyć do dużej miski, dodać sok pomidorowy, odmierzony olej, ocet, odmierzoną sól i pieprz do smaku i wymieszać, aby połączyć. Smak i doprawić dodatkowym octem, solą i pieprzem w razie potrzeby. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomidorowy
Ocet
Pieprz
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Podawać z grzankami, jeśli używasz, i mżawka oliwy z oliwek.