Pomidor I Mango Lassi Z Mielonym Sumakiem
Przepis na pomidory i Mango Lassi z mielonym sumakiem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako dość drogi napój. Udaj się do sklepu i odbierz posypkę sumaku, kruszonych kostek lodu, mango i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 35 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mango Kesar Lassi-jak zrobić Mango Saffron Lassi-Punjabi Lassi s, Mango Lassi lub AAM ki Lassi, jak zrobić Mango Lassi, oraz Heirloom Tomato & Mango Pico de Gallo dla podobnych receptur.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.