Pomarańczowy Icebox Pie Nadzienie
Pomarańczowy Icebox Pie nadzienie jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 643 kalorie. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, koncentrat soku pomarańczowego, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Pomarańczowy tort Szyfonowy z pomarańczowym nadzieniem i bezą, oraz Ciasteczka Pomarańczowo-Orzechowe Icebox dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij razem 3/4 szklanki mleka i 1/4 szklanki skrobi kukurydzianej w 3-ćwiartkowym ciężkim rondlu, ubijając, aż skrobia kukurydziana się rozpuści.
Ubić w słodzonym mleku skondensowanym i jajkach do wymieszania; ubić w soku pomarańczowym i, w razie potrzeby, w farbie spożywczej. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając. (
Mieszanina zacznie gęstnieć po pierwszym dodaniu soku pomarańczowego, a następnie ponownie się rozrzedzi podczas pierwszych kilku minut gotowania. Szybko zgęstnieje, gdy dojdzie do wrzenia.)
Gotować 1 minutę, stale ubijając lub aż mieszanina zgęstnieje.
Wyjąć mieszaninę z ognia i ubić w maśle i skórce pomarańczowej, aż będzie gładka.
Wlać nadzienie do dużej miski i umieścić miskę w większej misce wypełnionej lodem. Mieszać regularnie do ostygnięcia (około 10 minut).