Pomarańczowe Kremowe Lepkie Bułeczki

Pomarańczowe Kremowe Lepkie Bułeczki
Jeśli 46 centów za porcję spada w budżecie, pomarańczowy krem lepkie bułeczki może być niesamowite bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 9. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ciepłej wody, masło, budyń waniliowy i ciasto napełniania mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Pomarańczowe Lepkie Bułeczki, Pomarańczowe Lepkie Bułeczki, oraz Pomarańczowe lepkie bułeczki na śniadanie.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać cukier, pudding wymieszać (suchy), masło, 1 łyżkę skórki pomarańczowej i sok pomarańczowy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
W średniej misce, rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie; mieszać w Bisquick mix i pozostałe 1 łyżka skórki pomarańczowej, aż miękkie formy ciasta. Na powierzchni obficie posypanej mieszanką Bisquick, delikatnie rozwałkuj ciasto w mieszance Bisquick, aby pokryć. Kształt w piłkę; ugniatać około 20 razy lub aż będzie gładka. Jeśli ciasto jest zbyt lepkie, posypać dodatkową mieszankę Bisquick (do 1/4 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®1 1/2 Szklanki 60% Kakaowych Gorzkich Czekoladowych Chipsów Do Pieczenia Ghirardelli®
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Zwijamy lub wklepujemy ciasto w prostokąt o wymiarach 15x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Rozprowadzić 3/4 masy budyniowej na cieście. Zaczynając od 15-calowej strony, zwinąć ciasto szczelnie. Szczypta krawędzi ciasta w rolce do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Pokroić na 9 plastrów.
6
W 9-calowej kwadratowej patelni, rozłóż równomiernie pozostałą mieszaninę puddingu; posyp równomiernie migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Kłaść plastry ciasta lekko od siebie na mieszaninie. Przykryć; niech wzrosnąć w ciepłym miejscu (np. na regale chłodzącym umieszczonym nad miską ciepłej wody) 25 do 30 minut lub do podwójnej wielkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
8
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
9
Piec odkryte 25 do 30 minut lub do złotego koloru. Natychmiast umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami na patelni; obróć płytę i patelnię. Pozostaw patelnię na bułkach 1 minutę; usuń patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Bułki podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia1
Magazyn