Pomarańczowe Ciasta Mini Bundt

Pomarańczowe Ciasta Mini Bundt
Orange Mini Bundt Cakes wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 44 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 299 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z moich przepisów wymaga pekan, masła, cukru granulowanego, oraz cukru pudru. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 18%. Spróbuj Mini Kokos Krew Pomarańcza Ciasta Bundt, Mini Pumpkin Bundt Cakes, oraz Mini Lody Bundt Cakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, mocno pokryć Patelnie Mini Bundt sprayem do gotowania; odwrócić patelnię do góry nogami, aby spuścić nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Umieścić cukier granulowany, masło, i wanilia w dużej misce; beat z ciężkich miksera na średniej prędkości 2 minut lub aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj substytut jajka i jajka do mieszaniny cukru; dobrze ubić. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut JajSubstytut Jaj
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
5
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól połączyć w misce, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Posypać cukierki, daktyle, kokos, i orzechy na mąkę; dobrze wymieszać do rozproszenia i płaszcz cukierki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
KokosKokos
DaktyleDaktyle
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
OrzechyOrzechy
7
Mieszankę mąki dodać do mieszanki cukru na przemian z maślanką, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
8
Aby przygotować glazurę, połącz 1 szklankę cukru pudru i soku w misce, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
GlazuraGlazura
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Łyżka 1/3 Puchar ciasto do każdego Mini Puchar Bundt.
10
Piec w 350 przez 16 minut lub do drewnianego pick wstawiony w środku 1 ciasto wychodzi czysty. Schłodzić w patelniach 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Usuń ciasta z patelni; umyj wierzch każdego ciepłego ciasta z około 2 łyżeczkami glazury. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
12
Udekorować ciasta 1 łyżką cukru pudru, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn