Pomarańcze Musujące

Pomarańcze Musujące
Musujące pomarańcze mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 80 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona granatu, sok z cytryny, bardzo pomarańcze i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Musująca Sangria Z Żurawiną I Pomarańczami, Pomarańcze Wielkie, oraz Rzymska z pomarańczami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając bardzo ostrej 5-otworowej skórki, usuń skórkę z 6 pomarańczy. Doprowadzić 1 szklankę wody do wrzenia w małym rondlu, dodać skórkę i gotować 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
ZesterZester
2
Do miski wlewamy skórkę przez sitko i wlewamy pomarańczową wodę do rondla. Skórkę opłukać zimną wodą i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać cukier do pomarańczowej wody i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Obniż ciepło do średniego (Dostosuj, aby utrzymać aktywne Gotowanie na wolnym ogniu) i dodaj laski cynamonu, goździki, anyż Gwiaździsty i fasolę wanilii. Dusić 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
WaniliaWanilia
Anyż GwiaździstyAnyż Gwiaździsty
GoździkiGoździki
PomarańczowyPomarańczowy
CukierCukier
WodaWoda
4
Dodaj skórkę, usuń z ognia i pozostaw do ostygnięcia 30 minut.
5
W międzyczasie Wytnij cienki plasterek z każdego pomarańczowego dna, aby pomarańcze stały pionowo na desce do krojenia. Bardzo ostrym, gładkim ostrzem nożem do parkowania odetnij skórki i gruby biały rdzeń z pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
6
Pomarańcze pokroić w poprzek na 1/4 cala.- grube plastry, usuwając nasiona i odrzucając wszelkie włókniste końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
NasionaNasiona
7
Usuń przyprawy z syropu (rezerwa do dekoracji, jeśli chcesz) i dodaj sok z cytryny. Dno pokrywy dużego, płytkiego szklanego naczynia do serwowania (13-przez 9-in. jest idealny) warstwą plasterków pomarańczy i posypać 1 1/2 do 2 łyżek. syropu i kilku nasion granatu. Powtarzaj nakładanie warstw pomarańczy, syropu i nasion granatu, aż wszystkie pomarańcze zostaną użyte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PomarańczowyPomarańczowy
PrzyprawyPrzyprawy
SyropSyrop
8
Pozostałą ilość syropu polać pomarańczami. Tuż przed podaniem, top z prosecco i udekorować zarezerwowane całych przypraw, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProseccoProsecco
PomarańczowyPomarańczowy
PrzyprawyPrzyprawy
SyropSyrop
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia12
Magazyn