Pomarańcz-Orzech Laskowy Dacquoise

Pomarańcz-Orzech Laskowy Dacquoise
Pomarańczowy-orzech laskowy Dacquoise może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 62 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz białko, mleko, mączkę z orzechów laskowych i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Podobne przepisy to Pomarańcz-Orzech Laskowy Dacquoise, Orzech Laskowy Dacquoise, oraz Orzech Laskowy-Mocha Dacquoise.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Aby przygotować bezy, narysuj 2 (8-calowe) okręgi na każdym z 2 kawałków pergaminu. Odwróć papier; zabezpieczyć taśmą maskującą do 2 arkuszy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Połączyć 1 szklanka orzechów laskowych posiłek,1/4 szklanki cukru, mleko, wanilia, i migdałowy ekstrakt w średniej misce; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
3/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Laskowych (około3/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Laskowych (około
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W dużej misce umieścić śmietanę z kamienia nazębnego, 1/8 łyżeczki soli i białka; ubić mikserem z dużą prędkością, aż się spieni. Stopniowo dodawać 1/2 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty(nie underbeat). Wymieszać jedną trzecią mieszaniny białka jaja do mieszaniny mączki z orzechów laskowych. Fold mieszaniny mączki z orzechów laskowych do pozostałej mieszaniny białka jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj (około 9)Białka Jaj (około 9)
3/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Laskowych (około3/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Laskowych (około
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Mieszaninę białka jaj podzielić równomiernie pomiędzy 4 narysowane okręgi; rozprowadzić mieszaninę białka jaj na zewnętrznej krawędzi każdego okręgu za pomocą tylnej części łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Piec w 200 przez 3 godziny lub do wyschnięcia. Wyłączyć piekarnik i schłodzić bezy w zamkniętym piekarniku co najmniej 2 godziny. Ostrożnie usuń bezy z papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Aby przygotować nadzienie, połącz sok i kolejne 5 składników (przez szczyptę soli)w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, ciągle mieszając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Przełożyć do średniej miski; przykryć i schłodzić. Złożyć ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
1 bezę umieścić na półmisku.
10
Jedną czwartą nadzienia równomiernie rozprowadzić na bezie. Powtórz warstwy jeszcze dwa razy; wierzch z pozostałą bezą.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Rozłóż pozostałe nadzienie wokół boków. Naciśnij 1/2 szklanki orzechów laskowych posiłek wokół stron ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Laskowych (około3/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Laskowych (około
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
Połącz masło i czekoladę w naczyniu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 1 minuta; mieszać do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
13
Masę czekoladową rozprowadzić na wierzchu bezy. Przykryć luźno i zamrozić 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn